Bazos.sk - Inzercia, inzeráty
... bazár pre každého
Čo: PSČ (miesto): Okolie: km Cena od: - do:
Hlavná stránka > Auto > Príslušenstvo > Inzerát č. 162775374

Autonabíjačka Lancal

- [18.3. 2024]
Zmazať/ Upraviť/ Topovať

Autonabíjačka Lancal - 1
Autonabíjačka Lancal - 2
Autonabíjačka Lancal - 3
Predám novú nabíjačku Lancal cat 500
[Nabíjačka a tester batérií] – Toto je nový produkt 2 v 1. Má 2 funkcie nabíjanie batérie, testovanie batérie. Tester batérií CAT-500 sa používa na nabíjanie alebo testovanie batérií AGM, EFB, GEL, LiFePO4 atď. Je vhodný pre všetky 12V olovené batérie, lítiové batérie, akumulátory energie. Je to najlepšia voľba pre domácich majstrov, domácich majstrov a majiteľov áut.

[12V Battery Test] - Tester batérií CAT-500 pre automobilový priemysel dokáže otestovať všetky 12V 100-3000CCA batérie vrátane olovených batérií (AGM,WET,GEL,MF,CAL,EFB) a lítium-iónových (LiFePO4) batérií. CAT-500 tiež podporuje test štartovania (test alternátora) a test systému nabíjania (test štartéra).

[Test nabíjania batérie a test štartovania] - Tester autobatérie CAT-500 má funkciu testu nabíjania a testu štartovania. Stačí pripojiť dve svorky k batérii (ak je batéria stále nabitá). Vyberte test batérie, test nabíjania a potom vyberte typ a testovací štandard zodpovedajúci vašej batérii. Počkajte niekoľko sekúnd na výsledok. Ak ide o test štartovania, motor auta je potrebné počas testu naštartovať.

[8 Step Automatic Smart Charging] – Intenzita prúdu požadovaná batériou v každej fáze nabíjania je iná. Na začiatku nabíjania nabíjačka CAT-500 batériu odsíri. Pomáha to obnoviť zdravie batérie. Inteligentná nabíjačka CAT-500 upraví vstupný prúd podľa stavu batérie a nakoniec nabije malým pulzným prúdom, aby sa predĺžila životnosť batérie.

[Bezpečná prevádzka] - Tester batérií CAT-500 12v môže pracovať pri teplote -20°C~50°C a stav nabíjania sa upraví podľa saturácie batérie. Zároveň poskytuje inteligentný riadiaci prúd, spätnú ochranu, chladiaci systém, nadprúd, ohňovzdorný materiál, prepätie, skrat, ochranu proti úniku.


Meno:

Elsat

Telefón:

090... zobraz číslo

Lokalita:Mapa905 01 Senica

Videlo:

162 ľudí

Cena:

68 €
Užívateľ
Všetky inzeráty a hodnotenie užívateľa
ObľúbenéPridať do obľúbených
SpamOznačiť zlý inzerát
Chybná kategóraOznačiť chybnú kategóriu inzerátu
VytlačiťVytlačiť inzerát
FacebookZdieľajte na Facebooku
MailOdporučiť kamarátovi
PodobnéVyhľadať podobné inzeráty

Kontaktovať inzerenta e-mailom

Kontaktovať e-mailom môže iba overený užívateľ.
Overenie je zadarmo.

Vaše telefónne číslo *





©2024 Bazoš - Inzercia, bazár Príslušenstvo
Pomoc, Otázky, Hodnotenie, Kontakt, Reklama, Podmienky, Ochrana údajov, RSS,

Inzeráty Auto celkom: 232211, za 24 hodín: 13239

Mapa kategórií, Najvyhľadávanejšie výrazy
Krajiny: Slovensko, Česká republika, Poľsko, Rakúsko